EU Cookies Consent by PrivacyPolicies
Rasprodaja 50% sniženo!

Zaštita ličnih podataka

Prikupljanje ličnih podataka

Lični podatak je informacija koja vas identifikuje: ime, prezime, JMBG, elektronska adresa i brojevi telefona. Joinin Bookshop prikuplja vaše podatke kada poručujete knjige.

Izjava o privatnosti

Joinin Bookshop obvezuje se da će pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza; informiše kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, redovno daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke da li žele da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla kao i brzoj pošti sa kojom Joinin Bookshop ima ugovor o dostavljanju i naplati porudžbina. Svi zaposleni o Joinin Bookshop-u i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Lični podaci Kupca poznati su samo Joinin Bookshop-u koji se obvezuje da ih koristi samo u svrhu izvršenja prodaje. Kupac u svakom trenutku može pristupiti svojim podacima, promeniti pristupnu lozinku ili opšte podatke.

Velika pažanja usmerena je ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksi.

Ukoliko korisnik želi da obriše profil na sajtu može to uraditi slanjem mejla na info@joinin.rs sa naznakom - odjava.

Sigurnost

Vaši podaci su zaštićeni od gubitka, uništenja, falsifikovanja, manipulacije i neovlašćenog objavljivanja ili iznajmljivanja trećim licima.

Pravo na obaveštenost

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s našom politikom zaštite podataka o ličnosti ili s načinom obrade vaših ličnih podataka, možete nam se obratiti imejlom, telefonom ili poštanskim pismom.

Na osnovu vašeg zahteva, odmah ćemo vas, pismeno i u skladu sa odgovarajućim propisima, obavestiti o tome koji lični podaci su prikupljeni putem našeg sajta ili popunjavanjem obrasca u knjižari koju ste posetili.

Korišćenje i prenos ličnih podataka i namenska raspodela

Lični podaci koji su dobijeni putem naše internet stranice u svrhu obavljanja kupovine knjiga upotrebljavaju se isključivo radi obrade i dostave narudžbine.

Ako je član sajta saglasan sa čuvanjem, obradom i posredovanjem ličnih podataka, to znači da sajtu Joinin Bookshop dozvoljava obradu i čuvanje posredovanih ličnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Član sajta s datom saglasnošću dozvoljava sajtu Joinin Bookshop da, kao vlasnik ličnih podataka, sakupljene lične podatke koristi u svrhu elektronskog anketiranja, statističke obrade, praćenja sadržaja kupovina klijenata, prilagođavanja ponude, istraživanja tržišta, obaveštavanja o ponudi, novostima i pogodnostima, slanja elektronskih vesti, pozivnica i ostalog marketinškog materijala. Prikupljeni podaci neće biti prosleđeni trećim licima ni u kom slučaju.

Sajt Joinin Bookshop može obrađivati navedene podatke radi sopstvenih potreba do opoziva članstva na sajtu i njegovog zahteva za uklanjanjem ličnih podataka iz baze. Za vreme upravljanja ličnim podacima, član ima mogućnost uvida u svoje podatke i ažuriranja adrese i brojeva telefona.

Brisanje ličnih podataka

Na lični zahtev člana sajta, svi podaci će biti trajno izbrisani. Zahtev možete poslati imejlom na info@joinin.rs

Korisnički nalog