top of page

Cambridge English: Advanced (CAE)

Priprema za C1 Advanced Cambridge ispit pomaže učenicima da razviju veštine da na najbolji način iskoriste učenje, rad i život u zemljama engleskog govornog područja. Kandidati koji su polagali C1 Advanced biće samouvereni i fleksibilni korisnici jezika i trebalo bi da budu u stanju da napreduju u akademskom okruženju.

Complete Advanced Teacher's Book
Complete Advanced Workbook with answers
Complete Advanced Student's Book with answers

Ovaj program omogućava maksimalno iskorišćavanje potencijala učenika putem sveobuhvatnog pristupa razvoju jezika i pripremi za ispit. Pruža inspirativno okruženje za učenje s atraktivnim slikama, jednostavnim modulima i zabavnim temama. Učenici mogu izgraditi samopouzdanje kroz naše jedinstveno razumevanje ispita i analize prethodnih rezultata kandidata, omogućavajući im da prođu kroz ispit bez stresa i s uspešnim rezultatima. Pristupite Cambridge One Digital Pack-u, koji je optimizovan za različite uređaje, pružajući obilje resursa za učenje, uz audio zapise i e-knjige. Fleksibilne aktivnosti uključuju Praktični dodatak i Test & Train kako biste razvijali strategije i veštine potrebne za uspeh na ispitu.

Komponente:

 • Student's Book with/without answers

 • Workbook with/without answers

 • Teachers Book

Compact Advanced SB
Compact Advanced WB
Compact Advanced TB

Fokusirani kurs u trajanju od 50-60 časova namenjen je pripremi za revidirani Cambridge English: Advanced (CAE) ispit od 2015. godine.

Compact Advanced pruža temeljnu pripremu i vežbu za gramatiku, vokabular, jezičke veštine, teme i veštine potrebne za uspeh na revidiranom Cambridge English: Advanced ispitu za studente na C1 nivou. Deset jedinica pokriva sva četiri dela ispita, usredsređujući se na jedan deo svakog papira u svakoj jedinici. Tekstovi za čitanje i slušanje obrađuju sve osnovne teme. Zadaci za pisanje uključuju uzorke i modele odgovora, a aktivnosti za govor osmišljene su kako bi poboljšale tečnost i tačnost, kao i pomogle studentima da se izražavaju s poverenjem. Sekcije za gramatiku pružaju dodatni fokus na razvoj neophodne gramatike za deo ispita Čitanje i Upotreba engleskog jezika. Vokabular je na C1 nivou i informisan je istraživanjem profila engleskog vokabulara. Rad na gramatici i vokabularu integrisan je sa vežbanjem za ispit, uključujući vežbe informisane Cambridge Learner Corpus-om stvarnih odgovora kandidata na ispitu.

Komponente:

 • Student's Book with/without answers

 • Workbook with/without answers

 • Teachers Book

open world Advanced
open world Advanced
open world Advanced

"Open World predstavlja uzbudljiv novi kurs Cambridge-a za C1 Advanced koji pruža progresivno iskustvo. Putujte izvan ustaljenih granica između pripreme za ispit i stvarnog jezika. Svaka jedinica u Studentskom priručniku istražuje različite teme, osnažujući studente da izgrade poverenje dok usvajaju jezik i veštine za svakodnevne situacije na engleskom jeziku, kao i za ispite. Sistematski pristup ispitnom putovanju maksimizuje performanse studenata. Vežbe za ispit pružaju učenicima sveobuhvatan uvid u različite tipove pitanja na ispitu, osnažujući ih da se samouvereno upuste u potpunu praksu u fokusu na ispitu. Realne sekcije otvaraju poznavanje jezika kroz audio-snimke, video-snimke i tekstove koji predstavljaju česta, ali iznenađujuća izražavanja. Mobilne animacije dodatno podstiču učenje pre ili posle časa uz "Gramatiku u pokretu"."

Komponente:

 • Student's Book with/without answers

 • Workbook with/without answers

 • Teachers Book

Grammar advanced

GRAMMAR AND VOCABULARY FOR ADVANCED

Book with Answers and Audio

"Gramatika i vokabular za Cambridge English: Advanced (CAE) iz 2015. godine"

"Cambridge Gramatika i vokabular za Advanced pruža potpunu pokrivenost gramatike i vokabulara potrebnih za revidirane ispite, istovremeno razvijajući veštine slušanja. Pruža studentima vežbu za zadatke sa ispita iz čitanja i upotrebe engleskog jezika, pisanja i slušanja, uz korisna objašnjenja gramatike i rečnika. Takođe sadrži korisne savete o tome kako pristupiti zadacima sa ispita i učiti vokabular. Informacije su zasnovane na Cambridge Learner Corpus-u kako bi se osiguralo da jezik adresira stvarne greške učenika. Prateći materijal za slušanje dostupan je online za preuzimanje."

Advanced trainer-Testovi za Cambridge ispit Advanced
cae 4 tests dostupni u Join In knjizari

Autentični ispitni materijali iz Cambridge Assessment English pružaju savršenu praksu jer su TAČNO kao pravi ispit.

Unutar svake knjige pronaći ćete četiri autentična ispitna materijala za ispit C1 Advanced od strane Cambridge Assessment English. Budite samouvereni na dan ispita radeći kroz svaki deo ispita kako biste se upoznali sa formatom i vežbali tehniku polaganja ispita. Svi naši autentični testovi prolaze kroz isti proces kao i ispit C1 Advanced. Proveravamo svaki pojedinačni deo naših testova sa stvarnim studentima pod uslovima ispita, kako bismo vam pružili najautentičnije iskustvo moguće.

C1 ADVANCED TRAINER 2

C1 Advanced Trainer sadrži šest potpuna ispitna materijala, od kojih su prva dva praćena jednostavnim i stručnim uputstvima. Dva vođena testa uključuju: 94 saveta, 34 kutije sa savetima, vežbe za trening, vežbe za ispit, orijentaciju za ispit i često postavljana pitanja. Izgradite samopouzdanje na svakom delu ispita prateći korak-po-korak uputstva, savete i strategije u vežbama za trening i ispit u prva dva testa. Razvijajte tehniku polaganja ispita sa preostala četiri testa, primenjujući lekcije, tehnike i sugestije stečene u Testovima 1 i 2.

cae mistakes

Ova dragocena knjižica ističe stvarne greške koje studenti prave na ispitu - i pokazuje kako ih izbeći. Bazirana na analizi hiljada ispitskih radova, svaka jedinica cilja na ključna područja problema. Jasna objašnjenja i vežbe pomažu studentima da tačno koriste jezik. Redovni testovi pružaju dodatnu priliku studentima da provere i učvrste ono što su naučili.

 • Ističe uobičajene greške koje učenici zaista prave

 • Bazirano na analizi hiljada ispitskih radova

 • Kratka, jezgrovita objašnjenja fokusirana na ključna područja problema

 • Uključuje vežbe u stilu ispita

bottom of page