top of page

Načini plaćanja

Fizička lica

Za fizička lica omogućili smo jednostavan i bezbedan način plaćanja putem pouzeća. Plaćanje se vrši direktno kuriru prilikom preuzimanja vaše porudžbine. Ova opcija plaćanja obezbeđuje vam praktičnost i sigurnost prilikom isporuke.

Pravna lica

Za pravna lica nudimo dodatnu fleksibilnost u načinu plaćanja. Pored opcije pouzeća, omogućavamo vam i plaćanje putem fakture. Evo kako proces funkcioniše:

  1. Dostava predračuna: Potrebno je da prilikom popunjavanja podataka za slanje navedete da je u pitanju pravno lice i naš tim će vam putem e-maila poslati predračun sa svim relevantnim informacijama.

  2. Podaci za fakturisanje: Molimo vas da nam dostavite tačne podatke o vašoj firmi, uključujući puno ime firme, PIB, matični broj, adresu sedišta i druge neophodne informacije za izradu fakture.

  3. Evidentiranje uplate: Nakon što primimo vašu uplatu, evidentiraćemo je u našem sistemu.

  4. Slanje porudžbine: Čim se uplata registruje, vaša porudžbina će biti poslata na željenu adresu.

Ovaj način plaćanja pruža vam dodatnu kontrolu nad vašim finansijama i omogućava vam da pratite transakcije u skladu sa internim procedurama vaše firme.

Ako imate dodatnih pitanja ili želite dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili telefona.

Hvala vam na poverenju!

Isporuka kurirskom službom

Naše pošiljke u Srbiji šaljemo kurirskom službom DExpress.

Ukoliko se porudžbina izveši radnim danima do 13h biće poslata tog dana.

Uobičajeno vreme dostave je dva do pet radnih dana od trenutka poručivanja.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta. Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Ukoliko primalac nije na adresi, a po prijemu obaveštenja o pokušaju dostave, kurirsku službu možete nazvati na broj koji će biti naveden na obaveštenju i dogovoriti se o mestu i vremenu dostave koje Vam najviše odgovara.

Sve artikle pakujemo u originalnu, zaštićenu ambalažu kurirske službe, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali.

Za porudžbine manje od 10 000 din. postarina se naplaćuje po težini, i po aktuelnim cenama kurirske službe DExpress koje možete pogledati na njihovom sajtu https://www.dexpress.rs/rs/cenovnik


Za porudžbenice veće od 10 000 din. troškove poštarine snosi Join In d.o.o. 


Kurirska služba DExpress koju koristimo za dostavu paketa, ne vrši isporuku na teritoriji Kosova i Metohije.

U specifičnim okolnostima kurirska služba zadržava pravo da isporuku ne vrši u zatvorenom prostoru ukoliko postoji procena da zdravlje kurira može biti ugroženo.

 

bottom of page