top of page

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak 10h - 17h

Subota 10h - 15h

Dobrodošli na stranicu o nama!

Join In d.o.o. je ugledni uvoznik i distributer renomiranog Cambridge University Press-a. Osnovani smo 2000. godine s posvećenim ciljem pružanja vrhunskih književnih resursa i podrške obrazovnim zajednicama.pružajući vam pristup najkvalitetnijim materijalima za učenje engleskog jezika.

Naša Misija:

Naša misija je olakšati pristup kvalitetnom obrazovanju putem distribucije vrhunskih knjiga Cambridge University Press-a. Sa strašću za edukacijom, nudimo širok spektar nastavnih materijala koji podržavaju učenje engleskog jezika na svim nivoima.

O Nama:

Sa sedištem u Makedonskoj 30, u Beogradu, naša knjižara postala je središte za sve zaljubljenike u engleski jezik, U našoj knjižari možete pronaći širok asortiman udžbenika, počevši od opštih engleskih udžbenika koji pokrivaju sve osnovne aspekte jezika, pa sve do specijalizovanih materijala za pripremu Cambridge ispita. Bez obzira da li ste početnik u učenju engleskog jezika ili ste iskusni polaznik koji želi da unapredi svoje veštine, uvereni smo da ćete pronaći savršen udžbenik koji odgovara vašim potrebama.

Posetite Nas:

Pozivamo vas da nas posetite u našoj knjižari. Tu smo da vam pružimo personalizovanu podršku, preporuke i omogućimo vam da istražite širok asortiman knjiga koje imamo u ponudi. Bez obzira jeste li u potrazi za materijalima za učenje ili jednostavno volite knjige, Join In d.o.o. je tu da vas podrži u vašem obrazovnom putovanju.

Dobrodošli u Join In d.o.o. – vaš pouzdan partner za vrhunske knjige i materijale Cambridge University Press-a.

Makedonska 30

11000 Beograd

Telefon: 011 / 337 4073 

email: joinin@mts.rs

 

bottom of page