top of page

Cambridge English: First (FCE)&First for Schools

B2 First Cambridge ispit dokazuje vaše jezičke veštine za samostalan život ili rad u zemljama engleskog govornog područja ili za studiranje na engleskom jeziku.

Ovaj Cambridge ispit predstavlja logičan korak u vašem jezičkom putovanju između B1 Preliminari i C1 Advanced.

B2 First for Schools ima isti CEFR nivo kao B2 First, ali je prilagođen učenicima školskog uzrasta umesto odraslima.

Complete First 3th ed.
Complete First 3th ed.
Complete First 3th ed.
Complete First for Schools
Complete First for Schools
Complete First for Schools

COMPLETE FIRST 3rd Edition/

COMPLETE FIRST FOR SCHOOLS

 Second Edition

Complete First & Complete First for Schools pružaju najtemeljniju pripremu za Cambridge B2 First ispit.

Ovaj kurs omogućava maksimalno iskorišćenje potencijala učenika kroz sveobuhvatan pristup razvoju jezičkih veština i obuci za ispit. Stvara inspirativno okruženje za učenje uz atraktivne ilustracije, jednostavno navigabilne jedinice i zanimljive teme. Studenti mogu izgraditi samopouzdanje kroz jedinstveno razumevanje ispita i uvide iz prethodnih rezultata kandidata. Putovanje kroz ispit uz Complete formulu, uz savete za ispit i integriranu praksu, donosi uspešne rezultate bez stresa.

Komponente:

 • Student's Book with/without answers

 • Workbook with/without answers

 • Teachers Book

Compact First for Schools SSB
Compact First for Schools SB
Compact First TB
Compact First WB
Compact First SB

COMPACT FIRST 3rd Edition

COMPACT FIRST FOR SCHOOLS

Second Edition

Brza, ciljana priprema za B1 Preliminary for Schools ispit - kurs od 50 do 60 časova od 2020. godine.

Compact pruža intenzivnu reviziju i vežbanje za brzo maksimiziranje učeničkih performansi. Ovaj kurs konsoliduje jezik i veštine potrebne za uspeh na ispitu kroz jasnu i konciznu obuku. Compact podstiče samopouzdanje svojim korak-po-korak pristupom i prenosi esencijalne strategije za ispit putem korisnih saveta. Ispitno-specifične sekcije za gramatiku i gramatički referenca produbljuju razumevanje jezičkih struktura, dok Speaking bank i Writing bank proširuju veštinu u produktivnim veštinama. Dodatni projekti u drugom izdanju proširuju potencijal učenja za časove sa više sati nastave.

Komponente:

 • Student's Book with/without answers

 • Workbook with/without answers

 • Teachers Book

Open World First
Open World First
Open World First

Open World predstavlja inovativni novi kurs od Cambridgea za B2 First koji inspiriše dalje istraživanje. Kroz njega, prelazite granice između uobičajene pripreme za ispit i stvarnog sveta. Svaka jedinica u Učeničkom priručniku istražuje različite teme, pružajući priliku učenicima da ojačaju svoje samopouzdanje dok razvijaju jezik i veštine neophodne za svakodnevne situacije na engleskom jeziku, kao i za ispite. Jedinstveno ispitno putovanje maksimizira učeničke performanse kroz sistematičan pristup uspehu na ispitu. Vežbe za ispit izlažu učenike svim vrstama pitanja na ispitu, što im daje samopouzdanje da se suoče sa punim vežbanjem u delu fokusiranom na ispit, uz korišćenje saveta i činjenica o ispitu. Delovi stvarnog sveta proširuju jezičko znanje kroz audio zapise, video klipove i tekstove koji predstavljaju uobičajene, ali iznenađujuće izraze, dok mobilne animacije podstiču učenje pre ili posle časa uz pokretanje Gramatike u pokretu.

Komponente:

 • Student's Book with/without answers

 • Workbook with/without answers

 • Teachers Book

Prepare-First
Prepare-First

PREPARE

2nd Edition

PREPARE 2. izdanje, za Nivoe 6 i 7 spaja intrigantne teme koje privlače tinejdžere sa postepenom pripremom za ispit B2 First for Schools. Učenici će uživati u interaktivnim, prilagođenim časovima sa temama i resursima relevantnim za njihove interesovanja. Novi pristup životnim veštinama podstiče učenike da prošire svoje znanje i razumevanje, uključujući aspekte iz The Cambridge Framework for Life Competencies. Nastavnici mogu biti sigurni da svaka jedinica usmerava učenike ka uspehu na ispitu, stvarajući samouverene korisnike engleskog jezika sa poboljšanim vokabularom i gramatičkim znanjem. Student's Book i Online Workbook su takođe dostupni, svaki zasebno.

Komponente:

 • Student's Book

 • Workbook

 • Teachers Book

First Trainer
First for schoolsTrainer
First 5 tests
First for Schools 4 tests

Autentični ispitni materijali od Cambridge Assessment English pružaju izvanrednu praksu jer su potpuno identični pravom ispitu.

U svakom od ovih materijala nalazi se četiri autentična ispitna zadatka za B2 First/B2 First for Schools od Cambridge Assessment English. Prolazeći kroz svaki deo ispita, stičete samopouzdanje, upoznajete se s formatom i vežbate svoju tehniku polaganja ispita. Svi naši autentični ispitni zadaci prolaze kroz isti proces kao i pravi ispiti za B2 First/B2 First for Schools. Proveravamo svaki deo vežbi sa stvarnim studentima u uslovima ispita kako bismo vam pružili najautentičnije iskustvo moguće.

B2 FIRS/FIRST FOR SCHOOLS TRAINER 1

First Trainer 2 i First for Schools Trainer 2 su odlični pratioci za pripremu za Cambridge English: First ispit. Ovi treneri uključuju šest kompletnih vežbi uz jasno vođenje stručnih smernica i saveta za uspeh na ispitu. Prve dve vežbe pružaju detaljno vođenje sa korisnim savetima za svaki deo ispita. Dodatne vežbe, bazirane na stvarnim ispitima kandidata, fokusiraju se na oblasti gde učenici obično najviše trebaju podršku.

Grammar for First

"Cambridge Grammar and Vocabulary for First and First for Schools" pruža sveobuhvatno pokrivanje gramatike i vokabulara potrebnih za Cambridge First ispite, istovremeno razvijajući veštine slušanja. Ova knjiga obuhvata širok spektar zadataka za ispite Reading and Use of English, Writing i Listening za First i First for Schools, uz korisna objašnjenja gramatike. Ažurirana je za novi ispit koji je uveden od 2015. godine, uz informacije koje su prikupljene iz Cambridge Learner Corpus kako bi se osiguralo da je jezik usmeren na stvarne greške učenika. Materijal za slušanje je dostupan za preuzimanje putem interneta.

bottom of page