top of page

Cambridge English Readers

Cambridge English Readers su serija originalnih priča na sedam nivoa, prilagođena za učenike engleskog jezika. Sa raznovrsnim žanrovima i uzbudljivim zapletima, ovi naslovi pružaju visokokvalitetnu originalnu fikciju koju će učenici obožavati! Ova serija spaja vrhunsko pisanje i pričanje priča sa pažljivim prilagođavanjem jezičkom nivou učenika, pružajući im prijatno i uspešno iskustvo čitanja. Sa širokim spektrom naslova od trilera do ljubavnih romana, ovi čitački materijali pokrivaju sve nivoe od Startera do Advanced. Sa savremenim temama, uzbudljivim zapletima i autentičnim likovima, inspirišu diskusiju u učionici i podstiču učenike na dalje istraživanje. Zvučni zapisi su dostupni online, a tu su i besplatni online resursi za studente i nastavnike, uključujući testove za proveru vokabulara, planove časova i radne listove.

A Death in Oxford

Richard MacAndrew

Kada je Dr. Leighton ubijena, inspektor Frank Williams i narednica Kate Miller kreću u potragu za njenim ubicom. Je li to bio njen suprug, njen sin ili njen kolega? Svi su imali razloga mrziti je, ali koji od njih ju je ubio?

readers

Let Me Out!

Antoinette Moses
 
Nolan je robot stvoren od strane usamljenog stručnjaka za elektroniku, Johna, kako bi vodio njegov dom, kuhao i peglao. Međutim, Nolan nije zadovoljan; želi biti čovjek. Kada shvati da to nije moguće, okreće se protiv Johna, koji shvata da nema bijega od njegove zle namjere.

readers

Dirty Money

Sue Leather

Džo živi u Kanadi, na prelepom i mirnom mestu. Njegov mir jednog dana prekida buka buldožera koji kopaju blizu njegove kuće. Rečeno mu je da je to dijamantski rudnik. Džo je novinar lokalnih novina i brzo ga komšije zamole da napiše članak o užasnoj buci i uništenju. Džo postaje sumnjičav kada mu šef ne dozvoli da piše o tome. Počinje da istražuje rudnik, ali se dovodi u opasnost.

readers
readers

The Penang File

Richard MacAndrew
 
Tajni agent Ian Munro šalje se u Penang kako bi sprečio atentat na princa, člana britanske kraljevske porodice koji je tamo u poseti. Munro otkriva ubicu, identifikuje gde i kako će se "udar" desiti, ali može li sprečiti pokušaj atentata na vreme?

readers

The Girl at the Window

Antoinette Moses

Za Grace, duha u ukletoj kući, dolazak mlade majke s bebom budi sećanja na čoveka i dete koje je izgubila mnogo godina pre. Međutim, kada pretnja pogodi bebu devojčicu, Grace mora odlučno da deluje.

bottom of page