top of page

ODRASLI 

Nikada nije kasno da počnete da učite, usavršite i unapredite vaše znanje engleskog jezika. Izbor knjiga, udžbenika, gramatika i raznovrsnih video i audio materijala za sve nivoe znanja engleskog iz našeg kataloga omogućiće da vaše znanje jezika bude stepenica za bolji posao ili lakšu komunikaciju.

face2face 2nd edition-najprodavaniji udzbenik u Join In knjizari

-10%

FACE2FACE

British English Second Edition

Face2Face Second Edition je jednostavan za predavanje kurs od 6 nivoa (A1 do C1) namenjen  da podstakne učenike da komuniciraju sa samopouzdanjem. Uči studente da bolje slušaju tako što im skreće pažnju na elemente govornog engleskog jezika koji im otežavaju razumevanje. Koristi informacije iz Cambridge English Corpus-a, a njegov vokabularni plan je mapiran prema English Vocabulary Profile-u, što znači da studenti uče jezik koji im je zaista potreban na svakom nivou CEFR.

 Autori: Chris Redston, Gillie Cunningham 

Komponente:

  • Level Starter - Advanced - Student's Book

  • Level Starter - Advanced - Workbook with key

  • Level Starter - Advanced - Teachers Book

Cover empower

EMPOWER
British English Second Edition

Empower Second Edition kombinuje aktuelan sadržaj od strane stručnih autora sa validiranim, usklađenim sa CEFR-om, procenjivanjem kako bi se merio napredak.

Vaši odrasli učenici će razvijati sva četiri jezička veštine kroz ovaj šestostepeni kurs britanskog engleskog jezika, dodatno unapređen online sadržajem na našoj Cambridge One platformi. Snažna evaluacija, integrisana u kurs, znači da učenici uvek rade ka merljivom cilju.

Plan kursa je informisan od strane English Profile i Cambridge English Corpus-a, pažljivo je poređan sa Okvirom za zajedničko evropsko referentno okvir (CEFR). CEFR je standardna smernica koja se koristi za prepoznavanje nivoa jezičke veštine učenika.

Korišćenje ovih standarda u razvoju Empower Second edition osigurava da vaši studenti susreću najrelevantniji i najkorisniji jezik u pravom trenutku svog učenja.

Komponente:

  • Level Starter - Advanced - Student's Book

  • Level Starter - Advanced - Teachers Book

bottom of page