top of page

The International English Language Testing System (IELTS)

International English Language Testing System (IELTS) je dizajniran da vam pomogne u ostvarivanju vaših ciljeva vezanih za rad, studije ili preseljenje u zemlju u kojoj se govori engleski. Rezultati IELTS testa su široko prihvaćeni od strane vlada, organizacija i institucija širom sveta. Bez obzira gde planirate da idete, IELTS vam može pomoći da stignete tamo. Postoje dva osnovna modula IELTS-a: Akademski (Academic) i Opšti trening (General Training). Testovi za Govor (Speaking) i Slušanje (Listening) su identični u oba modula, dok se Testovi za Čitanje (Reading) i Pisanje (Writing) razlikuju.

Akademski modul (Academic module): Odaberite ovaj modul ako planirate da studirate na dodiplomskom ili postdiplomskom nivou, ili ako tražite profesionalnu akreditaciju, kao što su medicinski radnici.

Opšti trening modul (General Training module): Odaberite ovaj modul ako planirate da se preselite u zemlju gde se engleski govori kao maternji jezik (npr. Australija, Kanada, Novi Zeland, Velika Britanija), ili ako planirate obuku ili studije na nivou ispod diplome.

Guide
Guide to IELTS-priprema za Cambridge ispit

Izvanredan materijal za studente koji postignu rezultat od 4.0 ili više, ovaj vodič pruža SVE što vam je potrebno za pripremu za IELTS Akademski ili Opšti trening.

Razumite strukturu testa i unapredite svoj rezultat uz korisne savete, trikove i jasna objašnjenja. Vežbe obuhvataju svaki tip pitanja, tako da možete odabrati ono što želite da vežbate. Razvijajte strategije za polaganje testa uz OSAM zvaničnih probnih testova – prvi uz detaljna uputstva korak po korak. Audio materijali za vežbe slušanja i probne testove, kao i video zapisi Govorničkog testa, nalaze se na DVD-ROM-u. Alternativno, možete ih preuzeti putem The Official Cambridge Guide to IELTS aplikacije.

IELTS Trainer
IELTS Trainer

IELTS Trainer 2 pruža šest vežbi za savršenu pripremu za ispit, uključujući detaljne informacije o formatu ispita, tipovima pitanja i sistemima bodovanja, kao i korak-po-korak uputstva i savete.

Ovaj vodič je idealan pratilac za pripremu za IELTS ispit, sa verzijama za Akademski modul i Opšti trening modul. Pored šest potpunih vežbi, pruža jednostavna i stručna uputstva i savete osmišljene kako bi garantovali uspeh na ispitu. Prva dva testa pružaju detaljna vođenja korak-po-korak, dajući savete o pristupu svakom delu ispita. Dodatne vežbe za gramatiku, rečnik i pisanje bazirane su na stvarnim ispitima kandidata i fokusiraju se na oblasti gde studenti obično najviše trebaju pomoć. IELTS Trainer 2 dolazi sa resursima za preuzimanje, uključujući audio zapise, transkripte i odgovore sa jasnim objašnjenjima.

IELTS Mistakes
IELTS Mistakes
 IELTS 18 tests
 IELTS 18 tests

Autentični ispiti sa Univerziteta Cambridge pružaju idealnu praksu jer su POTPUNO isti kao pravi test.

IELTS 18 pruža studentima savršenu priliku da se upoznaju s IELTS-om i vežbaju tehnike polaganja ispita koristeći autentičan materijal za testiranje. Možete izabrati izdanje koje sadrži četiri potpuna testa za Akademski modul ili Opšti trening modul. U svakoj knjizi se nalazi uvod u ove različite module, zajedno s objašnjenjem sistema bodovanja koji koristi Univerzitet Kembridž, proizvođač IELTS testa. Knjige dolaze s odgovorima i dodatnim objašnjenjima, audio zapisima za testove slušanja, transkriptima, primerima odgovora na pisanje i video zapisima primera govorničkog testa, pa su idealne za samostalno učenje.

New insight into IELTS

New Insight into IELTS pruža sveobuhvatnu pripremu i vežbanje za IELTS. Istraživanjem svake sekcije ispita i detaljnim proučavanjem svake vrste zadatka, ovaj kurs postepeno razvija veštine, jezik i tehnike testiranja koje su studentima potrebne da pristupe IELTS-u s poverenjem. Kurs obuhvata detaljan uvod u test, pruža potpune odgovore i jednako je pogodan za korišćenje u učionici ili za samostalno učenje. Materijal je namenjen studentima čiji je trenutni nivo oko Benda 6 i prikladan je kako za akademske tako i za kandidate opšteg treninga. Prateći probni test sa audio zapisima dostupan je za preuzimanje sa ove veb lokacije.

Izbegnite uobičajene greške i maksimalno iskoristite performanse na dan testa uz seriju IELTS Common Mistakes.

Serija IELTS Common Mistakes ističe stvarne greške koje studenti prave na IELTS testu i pokazuje kako ih izbeći. Na osnovu analize hiljada pravih ispitnih radova, svaka jedinica cilja na ključno problematično područje. Vežbe u stilu IELTS-a s potpunim ključem odgovora i jasnim objašnjenjima pomoći će vam da tačno koristite jezik, a ono što ste naučili možete proveriti redovnim testovima jedinica. Ove korisne knjige pogodne su za IELTS akademski i opšti trening i dolaze u dva nivoa, 5.0-6.0 i 6.0-7.0. Prethodni naslov serije: Common Mistakes at IELTS.

bottom of page