top of page

Cambridge English: Young Learners (YLE)

Da bi se ocenile veštine engleskog jezika kod dece uzrasta od sedam do dvanaest godina, postoji Cambridge English: Young Learners (YLE) ispit na tri nivoa (Pre A1 Starters, A1 Movers i A2 Flyers) koji podstiče decu da rade i prati njihov napredak.

starters
movers
flyers
Fun for Srarters, Movers, Flyers Cambridge ispiti
storyfun cambridge ispiti
YLE

Četvrto izdanje pripremnih aktivnosti za Cambridge English: Young Learners (YLE) prilagođeno je sva tri nivoa testa (Starters, Movers, Flyers) i ažurirano je u skladu sa reviziranim specifikacijama koje su stupile na snagu u januaru 2018. godine.

Ovaj interaktivan materijal za pripremu u boji namenjen je Cambridge testovima iz engleskog jezika za mlade. Aktivnosti su osmišljene tako da pruže zabavu i vežbanje u stilu ispita, pokrivajući sve oblasti gradiva na komunikativan način.

Fokusiran je na oblasti koje mogu predstavljati izazove za mlade učenike na ovim nivoima, nudeći osnovu za čas od 75 do 90 minuta u svakoj jedinici.

Digitalni paketi za nastavnike i učenike integrišu nastavne materijale s dodatnim motivacionim vežbama na platformi CambridgeOne.org. Kućni priručnik za zabavu omogućava učenicima vežbanje vokabulara kod kuće, pružajući roditeljima podršku u učenju.

Započnite lekcije uz uzbudljive priče i probudite maštu svojih učenika! Kako učiniti vežbanje za ispite zabavnijim? Isprobajte ovu predivno ilustrovanu seriju koja gradi svaku lekciju oko zanimljive priče.

Drugo izdanje ove uspešne serije za pripremu ispita obuhvata šest nivoa. Nivoi 1 i 2 pripremaju za Cambridge English Qualifications Pre-A1 Starters, nivoi 3 i 4 pripremaju za Movers, a nivoi 5 i 6 pripremaju za Flyers.

Svaka knjiga vodi učenike kroz osam originalnih priča, vežbajući vokabular, gramatiku i veštine neophodne za uspeh na ispitu kroz zabavne aktivnosti, pesme i pitanja u stilu ispita.

Komponente:

  • Student's Book 

  • Teachers Book

Komponente:

  • Student's Book 

  • Teachers Book

Cover kids box new generation

"Kid's Box New Generation" je sedmostepeni opšti kurs engleskog jezika koji dočekuje novu generaciju učenika. Kurs je odobren i službeno prepoznat kao materijal za pripremu  Cambridge ispita, što ga čini pouzdanim izborom za sve one koji teže uspehu u učenju.

Glavni likovi - Maskman, Mari, Trevor, Monti, porodica Star i njihovi prijatelji - ponovo su tu kao pouzdani pratilaci u učionici. Njihova prisutnost donosi radost i humor u učenje, stvarajući tako srećno iskustvo koje će deca pamtiti. "Kid's Box New Generation" je kurs koji je već poznat i voljen među nastavnicima i učenicima, a sada je još bolji - veći, svetliji i prilagođen novoj generaciji učenika.

Ovaj sedmostepeni kurs vodi učenike od početnog nivoa do nivoa A2 do kraja šestog nivoa, pružajući sveobuhvatnu podršku u učenju engleskog jezika. 

Pridružite se "Kid's Box New Generation" avanturi i osigurajte svom detetu sjajan početak u učenju engleskog jezika!

Komponente:

  • Level Starter - 6 - Pupil's Book

  • Level 1 - 6 - Activity Book

  • Level Starter - 6 - Teachers Book

Starter mover flyer testovi

Autentični ispiti za učenike koji se pripremaju za reviziju Cambridge English ispite: Young Learners od 2018. godine nude idealnu praksu za ispit. Svaki set sadrži tri testa u boji sa angažujućim aktivnostima i privlačnim ilustracijama koje motivišu mlade učenike. Ovi ispiti takođe omogućavaju deci, roditeljima i nastavnicima da se upoznaju sa formatom revidiranog testa. Postoje tri seta testova za svaki od tri nivoa: Cambridge English: Starters, Cambridge English: Movers i Cambridge English: Flyers. Svaki set uključuje Učenički priručnik sa tri testa u boji.

YLE1
bottom of page