top of page

Uslovi korišćenja i prodaje

Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014) privredno društvo Join In d.o.o., svoje potrošače koji robu naručuju putem internet sajta www.joinin.rs 

Obaveštava

- da se prodaja robe putem internet sajta www.joinin.rs  obavlja u okviru registrovane delatnosti privrednog društva Join In d.o.o., adresa za izjavljivanje reklamacije je: joinin@mts.rs

- da se osnovna obeležja robe mogu naći na sajtu www.joinin.rs 

- da se prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.joinin.rs  smatra prodajom na daljinu.

- da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal;

- da su sve cene izražene sa uračunatim PDV-om;

- da je usluga isporuke robe besplatna za kupovinu veću od 10000

- kupljenu robu šaljemo istog dana ukoliko je porudžbina napravljena do 13h, odnosno narednog radnog dana ukoliko je porudžbina napravljena nakon 13h putem kurirske službe Daily Express.

- da potrošač robu koju kupuje putem internet sajta www.joinin.rs  može platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke.

- da potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster POTVRDI preuzima obavezu plaćanja naručene robe;

- da u slučaju prijema robe potrošač ustanovi da artikal želi da zameni za drugi artikal, koji može biti veće, manje ili iste cenovne kategorije od predhodno poručenog, potrošač može zameniti artikal u roku od 14 dana.

- da u slučaju prijema robe potrošač isti ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, u roku od 14 dana.

bottom of page