top of page

OSNOVNA ŠKOLA - Niži razredi 

Udžbenici i sva ostala pomoćna sredstva za učenje engleskog jezika, specijalno osmišljeni i namenjeni uzrastu za niže razrede osnovne škole.

covers_Kid's box New Generation

"Kid's Box New Generation" je sedmostepeni opšti kurs engleskog jezika koji dočekuje novu generaciju učenika. Kurs je odobren i službeno prepoznat kao materijal za pripremu  Cambridge ispita, što ga čini pouzdanim izborom za sve one koji teže uspehu u učenju.

Glavni likovi - Maskman, Mari, Trevor, Monti, porodica Star i njihovi prijatelji - ponovo su tu kao pouzdani pratilaci u učionici. Njihova prisutnost donosi radost i humor u učenje, stvarajući tako srećno iskustvo koje će deca pamtiti. "Kid's Box New Generation" je kurs koji je već poznat i voljen među nastavnicima i učenicima, a sada je još bolji - veći, svetliji i prilagođen novoj generaciji učenika.

Ovaj sedmostepeni kurs vodi učenike od početnog nivoa do nivoa A2 do kraja šestog nivoa, pružajući sveobuhvatnu podršku u učenju engleskog jezika. 

Pridružite se "Kid's Box New Generation" avanturi i osigurajte svom detetu sjajan početak u učenju engleskog jezika!

Komponente:

  • Level Starter - 6 - Pupil's Book

  • Level 1 - 6 - Activity Book

  • Level Starter - 6 - Teachers Book

super minds 2nd edition dostupan u Join In knjizari

Super Minds je ponovo tu i pun energije! Drugo izdanje ovog poznatog kursa je temeljno ažurirano, unapređeno i spremno da podučava vaše učenike mnogo više od engleskog jezika. Ovaj kurs je usklađen sa Cambridge Life Competencies Framework, fokusirajući se posebno na razvoj veština kritičkog i kreativnog razmišljanja, kao i tri ključne kognitivne funkcije za mlade učenike.

Učenici će uživati u uzbudljivim avanturama sa hrabrim likovima, kroz kreativne projekte, autentične CLIL projekte i obilnu praksu veština, dok napreduju do nivoa B1. Ovo drugo izdanje podržano je obimnim i obogaćujućim digitalnim paketom u okviru Cambridge One platforme. Animacije u stilu velikog ekrana i dodatna praksa za kućnu upotrebu, nazvana "Practice Extra", dodatno obogaćuju iskustvo učenja.

Pridružite se Super Minds avanturi i omogućite svojim učenicima sjajan početak u učenju engleskog jezika!

Komponente:

  • Level Starter - 6 - Pupil's Book

  • Level Starter - 6 - Activity Book

  • Level Starter - 6 - Teachers Book

bottom of page