top of page

 SREDNJA  ŠKOLA 

Učenje engleskog jezika ne mora da bude samo jedna od obaveza tinejdžera-srednjoškolca: izbor knjiga, udžbenika, audio i video materijala i ostalih zanimljivih sredstava u našoj online prodavnici učiniće da učenje jezika bude raznovrsna i zanimljiva aktivnost prilagođena interesovanjima ovog uzrasta.

English in Mind 2nd edition u nasoj Join in knjizari

ENGLISH IN MIND

Second edition

Ovo drugo izdanje osvežava kurs koji je već pokazao kao savršen izbor za časove širom sveta. Fokus na zanimljivom sadržaju i jasnoj gramatici privlači i nastavnike i učenike. Sa 80-90 sati nastave po nivou, idealan je za grupe različitih sposobnosti. Novi sadržaj, uključujući teme za čitanje i slušanje poput 'Culture in mind' i 'Everyday English', osvežava popularne karakteristike kursa. Uz to, drugo izdanje donosi i DVD-ROM za Student's Book sa igrama, dodatnim vežbama i video zapisima, kao i alatke poput Testmaker Audio CD/CD-ROM-a i Classware-a za podršku nastavnicima.

Komponente:

  • Level Starter - 5 - Student's Book

  • Level Starter - 5 - Workbook

  • Level Starter - 5 - Teachers Book

  • Level Starter - 5 - Audio CDs

Cover Think 2nd Edition
Cover Think 2nd edition

THINK
British English Second Edition

Ovaj engleski kurs u šest nivoa razvija vaše učenike i izaziva ih da razmišljaju o globalnim pitanjima poput klimatskih promena i važnih naučnih otkrića. Daje jeziku kontekst kroz zabavne video blogove, animacije gramatike i dokumentarne video zapise.  Izgradite samopouzdanje učenika za Cambridge ispite sa vežbama za ispit. Digitalni paket na Cambridge One platformi uključuje Presentation Plus, Practice Extra, Collaboration Plus, interaktivne e-knjige, testove i još mnogo toga. Test & Train u nivoima 1, 2, 4 i 5 pruža savršenu pripremu za ispite na svim uređajima, dok ste u pokretu.

Komponente:

  • Level Starter - 5 - Student's Book

  • Level Starter - 5 - Workbook

  • Level Starter - 5 - Teachers Book

Cover Prepare 2nd edition

PREPARE
British English Second Edition

Uzbudljive teme koje privlače tinejdžere kombinuju se sa opsežnom pripremom za A2 Key for Schools, B1 Preliminary for Schools, B2 First for Schools i C1 Advanced ispite.

Kada se spoje engleski jezik i ispiti! PREPARE 2. izdanje povezuje uzbudljive teme koje intrigiraju tinejdžere sa temeljnom pripremom za A2 Key for Schools, B1 Preliminary for Schools, B2 First for Schools i C1 Advanced. Učenici će uživati u interaktivnim, prilagođenim lekcijama koje se fokusiraju na teme i resurse relevantne za njihove interese. Novi pristup životnim veštinama inspiriše učenike da prošire svoja znanja i vidike, uključujući aspekte iz The Cambridge Framework for Life Competencies. Nastavnici mogu biti sigurni da svaka jedinica vodi učenike ka uspehu na ispitu, stvarajući samouverene korisnike engleskog jezika sa bogatim vokabularom i gramatičkim znanjem. Sveobuhvatan paket podrške za nastavnike na Cambridge One platformi uključuje audio zapise za časove, video zapise, širok spektar fleksibilnih resursa za vežbanje vokabulara i gramatike, književnost, veštine na ispitu (govor i pisanje), Practice Extra i Test & Train. Presentation Plus i Test Generator upotpunjuju paket digitalnih alata!

bottom of page