top of page
Kids-Box New Generation

"Kid's Box New Generation" je sedmostepeni opšti kurs engleskog jezika za novu generaciju učenika, sa službeno validnim materijalom za pripremu ispita.

Generacija je naučila engleski jezik uz "Kid's Box". Maskman, Mari, Trevor, Monti, porodica Star i njihovi prijatelji su ponovo tu kao vaši verni pomoćnici u učionici, kako bi pomogli novoj generaciji da stekne srećno iskustvo u učenju, ispunjeno naklonošću i humorom. Kurs koji nastavnici i učenici poznaju i vole odmah je prepoznatljiv. Sada je veći, svetliji i, jednostavno rečeno, još bolji! "Kid's Box New Generation" je sedmostepeni opšti kurs engleskog jezika koji dovodi učenike do nivoa A2 do kraja šestog nivoa. Takođe je službeno validan materijal za pripremu ispita, sa nastavnim planom i programom koji prati Kembričke ispite za mlade učenike.

Anchor 1-najnovije
Complete Advanced 3th ed.

Ovaj kurs vam omogućava da maksimalno unapredite performanse učenika putem sveobuhvatnog pristupa razvoju jezičkih veština i pripremi za ispite. Stvara inspirišuće okruženje za učenje sa privlačnim slikama, jednostavno prelaznim jedinicama i zabavnim temama. Učenici mogu izgraditi samopouzdanje putem našeg jedinstvenog razumevanja ispita i uvida u prethodne performanse kandidata, kao i celokupnog puta ka uspehu na ispitu bez stresa. Pristupite "Cambridge One Digital Pack", optimizovan za različite uređaje, za svoju kolekciju obrazovnih resursa, uz prateće audio i elektronske knjige. Fleksibilne aktivnosti uključuju "Practice Extra" i "Test & Train" kako biste izgradili strategije i veštine za uspeh na ispitu.

Anchor 2-First
First 5 tests

Pripremite se za ispit uz vežbne testove izdane od strane Kembridž univerziteta. Unutar ovih testova ćete pronaći četiri autentična ispitna pitanja od strane Kembridž univerziteta i procene. Oni su savršen način za vežbanje - POTPUNO isti kao pravi ispit. Šta ih čini jedinstvenim? Svi naši autentični vežbeni testovi prolaze kroz isti dizajn proces kao i B2 First ispit. Sve delove naših vežbenih testova proveravamo sa stvarnim učenicima pod uslovima ispita kako bismo vam pružili što autentičnije iskustvo.

bottom of page